Brain

BMS crash reports

70 posts in this topic

Server is acting up, suggest a restart.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay.  Just checked it and saw you flying... assumed it was okay.   BMS Server restarted to last autosave. :drinks:

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, =VG= SemlerPDX said:

Okay.  Just checked it and saw you flying... assumed it was okay.   BMS Server restarted to last autosave. :drinks:

Thank you, I was connected but not flying.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It hurts my feelings to go off-topic, but what I just witnessed hurts even more.

http://imgur.com/8EOsh15

Yes, this is a second campaign running for about 45 minutes. We exchanged a few more lines where he insisted on having lost his internet connection several days ago before he eventually disconnected silently.
Connecting to a server takes 5 clicks: comms/online, select server, connect, OK and IVC tabs you back to the desktop in between. Why would you do all that without internet access and how can you get through all these steps successfully and still think you're offline?

When the server acts strange again, just remember Adams and all the people who don't get it despite the rules and guides available. BMS has enough problems when handled properly.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

server is down at this time

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server restarted to last autosave

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

server paused at this time

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server restarted to last autosave

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this message and then BMS crashes, is it my system? (does not happen on other servers)

2017-06-10_111829.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I doubt it is server related. Its a rare event  (for me maybe 1 or 2 times a year and always after my pc has been on for a LONG time)  and looks like maybe a memory leak taking consumed memory close to the max 4gb available to 32bit bms. Just a guess though.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, CobaltUK said:

I doubt it is server related. Its a rare event  (for me maybe 1 or 2 times a year and always after my pc has been on for a LONG time)  and looks like maybe a memory leak taking consumed memory close to the max 4gb available to 32bit bms. Just a guess though.

I have had this message for a while, as it happens only on the VG BMS server I thought it had something to do with this server. Maybe a setting on my side?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like that is on your end.  Server is running well.  Your BMS program seems to have some sort of memory issue, and I'm not sure I've ever seen that from anyone else.  You're gonna wanna post that up on the BMS website as well, along with some system details, and any recent changes to your hardware/software on your PC.... Wish I could help ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semler thanks for the reply, will follow your suggestion.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server found frozen with 50% cpu load. Re-started to last save (day 23)  but likely to be another re-start to day 1 during this w/e.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Day 1 restart of campaign but to a slightly more w/e pacific friendly 11:30 hrs.  Already starting to doubt my reasoning so shout if you hate.

No real proof war was over since A.i still fighting but no human flights could be fragged (bad timing errors). I saved the situation and loaded offline. As expected videos played but not one for war over. China and Russia joining in.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found a strange situation today. VETERANS-GAMING not a visible campaign but still running when accessed as admin. Instead another korea campaign was visible by the public access route. Double checked the situation then closed/restarted bms with last auto save.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is indeed strange.  I can say that I've never seen that in all my years of managing that server.  I suppose all we can do is a restart.  Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there. Is the BMS server disabled at the moment? I get incorrect ACDATA error when trying to connect (32bit) but times out when issuing a dos ping.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server is running, there is someone flying on it right now.  We require pilots to use the same aircraft data on our server, and you will need to disable any additional addon resources you may be using such as skins or terrain, etc.  The error joining was because of different ACDATA only.  Server is 32 bit.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now